Skip to main content

Maglificio Gran Sasso

Vanaf de basis van een klein familiebedrijf is Maglificio Gran Sasso uitgegroeid tot een iconisch internationaal label met echte Made in Italy-authenticiteit als kern.
Gedreven en geïnspireerd door de ondernemersgeest van vier broers Nello, Eraldo, Alceo en Francesco Di Stefano, begon de reis in 1952 in het kleine Italiaanse dorpje Sant’Egidio alla Vibrata, ten zuiden van de grens tussen Marche en Abruzzo.

De visie van de gebroeders Di Stefano was om hun passie voor het produceren van gebreide kleding met elegantie en kwaliteit te geven om een ​​moeiteloze, verfijnde stijlautoriteit te creëren. Door deze focus en aangeboren overtuiging kan het bedrijf floreren en groeien in aanzien. In de jaren zeventig hielp definitief succes zowel in eigen land als op internationale markten bij het creëren en versterken van een consistente en gerespecteerde wereldwijde merkidentiteit.

Tegenwoordig geldt Maglificio Gran Sasso als een van de leidende spelers in de productie van zowel gebreide als vrijetijdskleding. Producten van hoge kwaliteit worden gegarandeerd door deskundig kleermakersvakmanschap in alle productiestadia. Elk product wordt met de hand gemaakt om een ​​exclusief en onderscheidend item te worden. In de afgelopen jaren hebben familieleden van de derde generatie zich bij het bedrijf aangesloten en blijven ze de balans tussen traditie en innovatie die het merk Maglificio Gran Sasso onderscheidt, aansturen en behouden. Het bedrijf heeft ook een industriële verffabriek en een showroom in Via Montenapoleone in Milaan, een van de meest stijlvolle locaties in Italië.

Related News

Alan Paine

Denim Defined