Skip to main content

Noshirt

Al ruim tien jaar hebben we bij Noshirt een missie: we willen de allerbeste onzichtbare ondermode voor mannen maken. Shirts, shorts en sokken van de hoogste kwaliteit, met ultiem draagcomfort. In verschillende soorten, passend bij verschillende type mannen. En bij elk soort gelegenheid. Dat doen we met een scherp oog voor detail en een bewuste blik op de wereld.

Onze klanten
Ons brede assortiment, en de zes unieke typen ondershirts die we in die ruim tien jaar hebben ontwikkeld, danken hun bestaan aan onze klanten. Klanten met de behoefte aan écht onzichtbare ondershirts (ook onder een wit overhemd) kregen invisible khaki. Klanten die een oplossing zochten voor temperatuurwisselingen op drukke dagen (van airco naar buiten en terug) brachten ons op NOSHIRT performance. En klanten met klachten? Die zetten ons nóg harder aan het werk.

Ons team
Dát klanten Noshirt weten te vinden én blijven terugkomen, is dan weer te danken aan ons team: een breed team van specialisten die allemaal een stapje extra doen om van Noshirt een mooi, luxe, uniek en klantvriendelijk merk te maken. Nóg meer dan een extra laagje comfort.

Related News

Wahts

Greve